Boligstyling – et «must» når du skal selge!

Lurer du på om du skal style boligen din før salg? Vi i Stila Interiør & Styling AS har drevet med boligstyling i Asker og Bærum i mange år, og har nok av erfaring til å si at det lønner seg – uten tvil!

I løpet av livet, selger du kanskje bolig kun noen få ganger, og da vil du vel ha den beste prisen for boligen din? For det er jo snakk om store verdier. I Asker og Bærum ligger det ofte veldig mange boliger ute for salg, og hvis du vil at nettopp din bolig skal skille seg litt ut fra alle de andre, anbefaler vi deg å gjøre alt du kan for å få den beste prisen. Boligstyling er nøkkelordet!

Profesjonell hjelp

Det er mye man kan gjøre selv, også når man skal selge bolig. Men det er også veldig mye å tenke på når man skal gjøre klar boligen for salg. Ofte mye mer enn du tror. Se de 1o beste boligstyling tipsene for mer informasjon.

Så hvorfor ikke la profesjonelle stylister ta seg av dette? Hva må jeg rydde vekk? Hvor mye og hva må jeg kjøpe inn? Hva er trendy nå? Hvor skal sofaen plasseres for å få mer romfølelse?

Fra hvilken vinkel vil fotografen ta bilde? Hvor bør bildene på veggen henge? Hvilke farger som står i stil til hverandre? Ønsker du å få flest mulig interessenter på visning, anbefaler vi deg å investere i profesjonell boligstyling.

Hva koster boligstyling?

Priser vil variere noe i forhold til størrelsen på boligen du skal selge, og om boligen er tom eller om du har noen møbler stående etc. Men sammenlignet med gevinsten du vil oppnå til slutt, så snakker vi om en liten sum å investere. Kostnaden for boligstyling vil i dag ligge mellom kr. 12 000 (1 roms) til kr. 50 000.- (ca.pris./større enebolig).

Dette er generelt for bransjen (ca. priser 2021). Den investeringen dette er, kan utgjøre flere hundre tusen ekstra i et sluttresultat for boligsalget ditt.

Å selge en drøm…

For det er det vi boligstylister hjelper deg med! Å selge nestemanns boligdrøm …

Den drømmen kan bety mye … også i kroner og øre, og vi vet akkurat hvordan din bolig bør presenteres for å få flere «drømmere» på visning og med i budrunder. Det handler mye om følelser når man kjøper bolig, om å se potensiale og muligheter – og å se for seg livet i denne nye boligen. Det er dette vi er eksperter på – og hjelper deg så gjerne med!

Fremdeles i tvil?

Uavhengig om boligen din er tom, eller om du har noen møbler stående, så kan vi hjelpe deg med den beste løsningen. Interiøret i boligen din har mye å si for å nå frem til den riktige kjøperen. Og løsningene kan være forskjellige utfra din situasjon, standard og budsjett, m.m. Så la oss hjelpe deg – for dette kan vi! Her kan du lese mer om Stila teamet.

Vil du vite mer om boligstyling bør du også lese artikkelen Hvorfor boligstyling?

VI gleder oss til å høre fra deg, så ta gjerne kontakt med oss i dag.

Ring oss direkte på telefon

Send oss en melding:

"*" obligatorisk felt