Style boligen i Oslo?

Er du en av mange som skal selge bolig i Oslo? Det er individuelt hva som bør fjernes og ikke når du skal selge boligen din.

Klargjøring av boligen

Det finnes mange gode råd å finne på nettet, blant annet – for gode og generelle råd for hva som bør gjøres i boligen før du skal selge. Det er ikke sikkert du må tømme leiligheten din og gå for full styling, men litt klargjøring av boligen må nok alle gjøre.

Vi anbefaler deg å kontakte en interiørkonsulent eller stylist som kan hjelpe deg på vei – men om du ikke ønsker det, så bør du gjøre dette:

Lag deg en oversikt

Lag en liste, rom for rom, over hva som må gjøres, fjernes og legges til. Dette vil gjøre hele klargjøringsprosessen enklere for deg. Det å ha en liste å følge vil gi deg god oversikt, for det blir ofte mer å gjøre enn man tror …

Når listen er klar, start med det som vil ta lengst tid. F.eks. om du må male, kontakte elektriker el.l. før du starter med klargjøring av rom for rom.

Avklar også tidlig med megleren din når boligen skal være klar for fotografering og visning, så legger du en tidsplan for punktene på listen din.

Når du ha ryddet, vasket og stylet rom for rom, bør du leve så enkelt og ryddig som mulig i boligen. Vi anbefaler ikke å starte i siste liten, det å ha dårlig tid når du skal klargjøre gir nesten alltid dårligere sluttresultat.

Få inspirasjon

Det er lov å se på hvordan andre har gjort det.  Sjekk nettsider og Instagram-profiler, se på stylistene; Hva gjør de? Hvordan plasserer de møbler, dekor, tekstiler, m.m. Det er lov å prøve seg som stylist og kopiere de profesjonelle etter beste evne.

Individuell innsats

Det er også viktig å huske at alle boliger trenger individuell oppmerksomhet når de skal klargjøres. Ikke alle trenger full styling, som nevnt. Noen hjem er «alltid» klare og «ferdig stylet», andre har en laaang vei å gå før man er klar for fotografering og visning.

I alle de år vi har jobbet med boligstyling i Oslo bl.a. har vi hatt gleden av å se alle typer hjem.

Men en ting har alle felles; litt innsats før boligen skal selges må til.
Og det er viktig å huske; det er en hårfin balanse her. Det bør ikke fjernes for mye eller for lite. Husk at du skal selge nestemanns drømmehjem.

Trenger du hjelp med boligstylingen i Oslo?

Send oss gjerne en melding så svarer vi deg om kort id.

"*" obligatorisk felt