Boligstyling lønner seg!

Boligstyling Oslo – Skal du selge boligen din og er fremdeles i tvil om boligstyling lønner seg? Da bør du lese videre her …

Det veldig mye å tenke på når du skal selge boligen din – og uansett om du bare trenger litt råd og veiledning eller full styling – så hjelper vi deg gjerne!
Vi i Stila Interiør & Styling AS har jobbet med boligstyling i Oslo i mange år og har bred erfaring, meget god yrkeskompetanse, er fagutdannet og vet akkurat hvordan din bolig bør presenteres på best mulig måte!

For det er det handler om; å skape en god atmosfære i boligen, for foto og visning, og for å få den potensielle kjøperen til å gå i «krig» for å vinne budrunden!

Så hva koster boligstyling?

Det handler om millioner… og i en typisk budrunde går budene gjerne kr. 20 0000, 50 000, 100 000 og noen ganger kr.200 000 av gangen. Det er mye penger. Kjøperen vil vinne budrunden!

Å fullstyle en bolig i Oslo og omegn koster i dag mellom kr. 12 000.- (1 roms) til ca. kr.50 000.- (ca./enebolig) – og vil variere noe i forhold til boligens størrelse, planløsning, etasje, uteplass etc. (ca. priser / 2021)

Regnestykket her bør være enkelt. Boligstyling er en liten investering når boligens budrunde først er i gang! Og gjennom alle de år og tusenvis av stylinger vi har gjennomført – så er det ytterst få av våre kunder som ikke har oppnådd en enorm gevinst av stylingen.

Meglerens oppgave å selge boligen

Ja, det er jo megleren som bistår og gjennomfører boligsalget. Men denne jobben blir både enklere og oppnår bedre resultat for både boligselger og for eiendomsmegleren når boligen de skal selge er lekkert stylet. Vi hjelper å skape magien i boligen som skal selges!

Enkelt forklart;

Når du benytter boligstyling vil du få flere ser annonsen din på nett, flere interessenter kommer på visning, flere potensielle kjøpere i budrunden, budene går oppover og salgsresultatet blir betydelig bedre – og gjennomført raskere!

Det handler om å gjøre det som er bra enda bedre – med litt «lånte fjær», men også å skape et potensielt drømmehjem for neste eier.

Fortjeneste

De fleste som skal selge boligen sin gjør dette kun noen få ganger i livet.
Boligen er gjerne det vi eier av størst verdi – og da vil man jo ha størst mulig utbytte ved salget?
Vi og eksperter med oss, mener du kan tjene flere hundre tusen kroner mer på boligsalget ditt ved å investere i boligstyling.

Det handler om følelser…

Boligsalg handler mye om følelser og psykologi. Vi hjelper gjerne med å få hjertepumpa til å gå litt ekstra for de som ser boligannonsen din og som kommer på visning. Vårt mål er å presentere boligen på best mulig måte, så du når ut til en størst mulig kjøpegruppe!

Vil du vite mer om boligstyling anbefaler vi artikkelen Hvorfor boligstyling?

Ta kontakt med oss i dag – så hjelper vi deg gjerne med boligsalget!

Ring oss gjerne på telefon

Klikk her for å ringe

Send oss en melding:
    Når du har sendt inn skjema kontakter vi deg for å avtale tid for befaringen.