Jeg ønsker meg… min drømmebolig!

Går du med tanker om å pusse opp eller fornye hjemmet ditt? Kanskje du nettopp har kjøpt et nytt sted å bo? Og NÅ vil du endelig få det sånn som du har drømt om så lenge!

Syns du det er vanskelig å få interiøret hjemme akkurat sånn som du ser for deg? Eller som nabo’n? De har det jo bare sååå fint! Syns du det er vanskelig å finne riktige farger og materialer? Sliter du med å finne «din» stil – eller vet du akkurat hva du liker, men ikke hvordan i all verden du skal sette det hele sammen?  Og hvor mye kommer alt dette til å koste? Du har kanskje ikke så stort budsjett …eller kanskje gjorde du noen ekstra tusen på forrige boligsalg om du er heldig, og som nå «brenner på konto’n»?

Du er ikke alene!

Hvert år hjelper vi mange kunder med utfordringer og ønsker de har for interiøret i hjemmet sitt. Om det kun er for å få en kickstart og en interiør-prat i et par timer, eller med hjelp med større oppussingsprosjekt som innebærer alt fra ny planløsning, farger, materialvalg, møbler og møbleringsplan og siste finish i interiør-detaljer. Som interiørdesignere så er det viktigste vi gjør å lytte til kundens ønsker og behov – men også å finne gode løsninger og særegne detaljer og idéer. Å se løsninger man ikke visste at man hadde – eller overhodet ønsket seg. For det er jo nettopp det vi skal gjøre. Være den som ser nye muligheter og til ditt budsjett. I alle prosjekter vi har hatt gleden av å ferdigstille gjennom årene, så er det gjennomgående for oss å finne personlige synergier for våre kunder; det som gjør at boligen skiller seg litt ut – at den får lov bære et preg av hvem som bor der, samtidig som det skal være et ordentlig godt sted å være. Man skal jo glede seg til å komme hjem!

Ofte kan det være en liten ting som gjør store endringer.

Kanskje er det «feil» farge i et rom, eller for mange / for lite farger? Eller har du malt samme farge som 2000 andre i stuen? Det var veldig lenge vi slet med Deco Blue overalt … Altså; fargen er fin den, men når du ikke ser byen for blåmalte vegger … da kan det bli litt vel mye for en kreativ interiørdesigner.. 😉 Kanskje har du gått i «trend-fella»? Spisetoler, vaser, bilder som «alle» har … Dette kan jo fort gi et litt upersonlig preg …

drømmebolig styling og interiør utsikt sjøem

Før vi setter i gang med nye interiørdesign-prosjekt, har vi alltid et oppstartsmøte med kunden eller kundene. Og dette er også et veldig viktig punkt. Kundene. Det er viktig at om dere er to som bor sammen – at begge blir hørt. Det er jo ofte en som ønsker seg mer eller mye, og så blir den andre satt litt «i skyggen» – og ønsket om et bilde, en farge eller en kul stol blir aldri virkelighet.

Da jeg først flyttet sammen med min nåværende mann for mange år siden, hadde han et kjempestort bilde av en idrettsutøver på veggen i gangen vår. Da var det en venninne som kommenterte at; «Hvordan orker du å la det forferdelige bildet henge der ‘a… ?!  «…men vi bor her jo begge to…?- svarte jeg da. Og nettopp det er poenget her.

Vi syns det er viktig at alle blir hørt, og hjelper med å få interiør-detaljer eller arve-møbler til å passe sammen med det nye og totale resultatet. Så alle blir glade. Og hjemmet blir deres. For hvor kjedelig er det ikke å bo i et hjem som ser ut «som alle andre» …?

Det er mye fint interiør der ute! Og vi ELSKER INTERIØR!

Men det er mange stiler og produkter å velge mellom – dyrt og billig, så hvor skal man starte …? Vi syns du skal ta kontakt med oss 😉 – så hjelper vi deg så gjerne!

Ring oss gjerne på telefon

Send oss en melding:

[contact-form-7 id=”170″ /]