Hvilken eiendomsmegler skal du velge?

Det er mange ting og huske på når du skal selge bolig, og valg av eiendomsmegler er ofte en av de første utfordringene. Og det er på ingen måte sikkert at det beste valget er den billigste eiendomsmegleren med den høyeste verdivurderingen. Det aller viktigste er at du finner megleren som passer deg og ditt boligsalg best.

En erfaren eiendomsmegler som kjenner i nabolaget ditt godt, med høy kompetanse og som kan vise til gode resultater over tid er ofte trygt og vil absolutt og ofte være et veldig godt valg. Samtidig kan en «nyere» megler være mer «sulten» og ivrig på å bevise – og vil gjerne oppnå gode resultater.

Ofte kan en eiendomsmegler med kombinasjon av begge alternativ være akkurat det som skal til. Men hvem skal du velge? Hvem har flest gode resultater på merittlisten? Du må følge magefølelsen, men er du i tvil kan veien innom oss som stylister være god hjelp før du bestemmer deg. Vi har gjennom årene jobbet med mange hundre meglere i alle de store meglerhusene i vårt område – og kjenner dem, og kan derfor også gi en pekepinn på hvem som kan passe for akkurat ditt boligsalg.

Salg av bolig handler om kjemi

Som i alt annet salg, så handler også salg av bolig om kjemi. Kjemien er viktig.

Men ved boligsalget, så er det også kjemien mellom megleren din og potensielle kjøpere som skal stemme. Det har blitt vanligere å innhente flere tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere og meglerhus, men det er ikke sikkert at de som gjør jobben billigst, gjennomfører prosessen best eller leverer det beste resultatet til slutt. Kvalitet på tjenesten og følelse av trygghet bør så absolutt være viktig for deg som selger. Det kan være lurt å ikke la deg blende av skyhøye verdivurderinger, men å se helheten før du bestemmer deg for det beste alternativet, eller det beste tilbudet.

Det er ikke så mange ganger i løpet av livet man selger en bolig eller eiendom – og det er sannsynligvis den største verdien du eier.
Så naturligvis er det viktig å velge riktige leverandører når du skal selge boligen din. Og det å velge en eiendomsmegler som faktisk bryr seg, og som gjør alt for at akkurat din bolig blir solgt raskt – og til den beste prisen markedet vil tilby når du skal selge.

Ofte er det eiendomsmegler som blir valgt først, men om du har bestemt deg for å selge og har valgt Stila Interiør & Styling for å hjelpe deg med styling og presentasjon av boligen din – så hvorfor ikke spørre oss om våre tips for den beste eiendomsmegleren?

Vi har samarbeidet med veldig mange gjennom årene, og vet kanskje hvilken eiendomsmegler som kan være de beste for akkurat deg og ditt objekt.
For forskjellen på en god og dårlig eiendomsmegler kan være stor…

Så ta gjerne kontakt med oss før du bestemmer deg – vi hjelper deg gjerne!