Styling av bolig før salg – eller boligstyling – er ikke lenger et fremmedord. Hvert fall ikke om du har solgt bolig eller vært på visning de siste 10-12 årene … 

Likevel så er det mange vi møter på befaring i forkant av styling, som tror at vi kommer med en liten bil, litt møbler, noen poser med puter og en ekse med litt lysestaker «og sånt» – også vipps! Boligen som før var tom eller hadde et trist og upersonlig preg ser nå smashing ut!

Noen ganger så er vi faktisk «tryllekunstnere» … og dette yrket er absolutt ikke for den mer bedagelig anlagte … I praksis få «flytter» vi mange ganger på en uke, måned etc.

Vi lager nye hjem av tomme hjem

Hver bolig planlegges og pakkes nøye og med omstendighet. Vi jobber først i noen timer – og velger ut alle møbler, lamper, bilder, tekstiler og dekor fra et stort og velfylt lager, før lastebiler og sterke transportører kjører ut og bærer alt over boligens dørterskel.

Så fortsetter vi. Vi monterer og rer opp senger, plasserer ut alt av møbler og interiør, tepper og lamper, før bilder og gardiner henges opp. Så vi går i gang med detaljene; alt av dekor, dekorputer og kreative detaljer for hver bolig – og så siste sjekk på at alt står riktig plassert for fotografen.

Håndklær henger pent (de skal ALDRI ligge på toalett-lokket!) og ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene.
Sånn! Da er vi nesten ferdige, før vi går over og alt skal dobbeltsjekkes én gang til.

Det går flere timer, men syns det er så gøy – og vi er like stolte hver gang!
Det er jo dette vi lever både av og for; å lage nye «hjem» hvor hjertet til potensielle kjøpere skal få banke litt ekstra!

Å vise nestemann som skal bo her hvor fint det kan bli – det er det vi er best på!

Ring oss gjerne på telefon

Har du spørsmål, eller lurer på noe i forbindelse med boligsalget ditt? Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper så gjerne. Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Send oss en melding:

"*" obligatorisk felt