Få med en rådgivende part i prosessen

Når du skal selge bolig er det mye som må tenkes på, og da kan det være greit og ha med en rådgivende part i prosessen. Har du valgt riktig megler? Skal du pusse opp mye? Skal boligen tømmes for møbler? Bør du male vegger? Bør du style boligen før salg? Eller trenger du flyttehjelp? Spørsmålene er mange, og i en hektisk hverdag er det lett å ta feil valg som kan utgjøre store forskjeller i kroner og øre når alt skal gjøres opp. For du ønsker vel å få mest mulig for boligen du skal selge?

Valg av eiendomsmegler

Riktig eiendomsmegler er viktig, du må ha noen som kjenner markedet godt og som gjør det lille ekstra for akkurat din bolig. Vi kjenner mange eiendomsmeglere gjennom mange år i bransjen og kan veilede deg. Her er også tillitt og kjemi viktig selvfølgelig, og et par ekstra telefoner til mulige kjøpere kan bety mye. En eiendomsmegler kan kjøp og salg av eiendom. Men det betyr ikke nødvendigvis at eiendomsmegleren er utdannet interiørarkitekt eller interiørkonsulent. Selv om mange har god erfaring og kunnskap også her.

Planlegging av boligsalget er viktig

Hvis du er flink til å planlegge, og har nok tid til å få gjort alt det som skal til for at resultatet blir best mulig, vil det være en fordel og du vil unngå stress i prosessen. Om det beste er at du faktisk maler opp alle veggene før salg, så ha tid til det – og gjør det. Og kanskje bør du bytte benkeplate på kjøkkenet eller legge nytt gulv i gangen? Skal du gjøre mye, eller holder det med litt? Ikke la dårlig tid gjøre at du dropper utbedringer som kan ha mye å si for salgssummen, men få råd fra noen som kan hjelpe deg med riktige valg i prosessen.

Få hjelp til å se de rette endringene

Ofte er det også slik at du har bodd deg litt til, og ikke helt ser hva som kan endres eller gjøres annerledes med de møblene du allerede har. Har du bodd et sted i mange år, er dette helt vanlig. Da er kan det være greit og få hjelp til å se de rette endringene som bør gjøres før salget. En ting er møbleringsplan og hvor du plasserer sofaen, men hvilke farger kan du male veggen i eller er belysningen riktig i rommet? Kan hjemmekontoret gjøres om til et ekstra soverom? Det er mange ting som kan gjøre det lille ekstra …

Presenter boligen på best mulig måte

Om du skal style boligen din eller ikke før salg, kommer selvfølgelig an på hvordan boligen din ser ut. Men å selge en tom bolig i disse dager er forbeholdt sjeldenheten. Og når man skal selge noe som mest sannsynlig er det mest verdifulle du eier, så er det viktig at det blir presentert på best mulig måte. Du skal tross alt selge nestemanns drøm!

Ta kontakt med oss i Stila Interiør & Styling, så skal vi gjerne veilede deg sammen og gjennom prosessen – og bistå med å gjøre sluttresultatet så bra som mulig! Vi har godt over 10 års erfaring med styling, interiør og boligsalg – og kjenner både bransjen og mange meglere godt, så ta kontakt i god tid når du du har planer om å selge boligen din.

Vi snakkes da!