Villedende boligstyling tips

Skal du selge boligen din og har søkt på nett hvordan du kan du kan style boligen til en rimelig penge? Da bør du lese denne artikkelen.

Det er mange artikler på nett som gir deg råd og tips om hvordan du kan style boligen for en billig penge. Og til og med noen som mener at du kan style boligen til under 1000 lappen… Men dette kan bli svært vanskelig dessverre, om du vil ha noe igjen for stylingen da?

Det er ikke sikkert at to nye planter og nye lys på bordet, er riktig presentasjon av boligen din, om du vil ha mest mulig igjen for den.

At du kan gjøre mye selv er det liten tvil om, om du har øyet for interiør og detaljer. Men uansett om du kan og vil gjøre mye selv, vil kostnaden allikevel overstige 1000-lappen ganske fort når du begynner å handle inn og ser hva ting faktisk koster.

Den som skal kjøpe boligen din vet at kjøp av bolig sannsynligvis er den største investeringen de gjør, og derfor er de selvfølgelig også opptatt av å se mulighetene. Det er nettopp her interiørstylistene har sin styrke. Og av og til kan det lønne seg og bruke litt ekspertise og få hjelp. Da du selv kjøpte bolig, var du ganske sikkert opptatt av potensiale, romfølelse og energien i boligen. Dette fikser man sjeldent ved hjelp av å tenne noen lys og å kjøpe inn nye puter til sofaen.

Til syvende og sist handler det om helhetsopplevelsen. Vi har drevet med boligstyling i mange år og vet godt hvor viktig det er med et inntrykk som både skaper en god atmosfære, får frem romfølelsen og potensiale for nye eiere.

Boligstyling – en investering

Det er viktig å huske at boligstyling er en investering.

Du betaler en sum for å øke verdien på boligen du skal selge. Så i stedet for at du tenker boligstyling som en kostnad, må du se på hva du får igjen for å benytte profesjonelle boligstylister som kan faget.

Hvis du spør en eiendomsmegler, vil svaret helt sikkert være at styling har veldig mye å si for totalinntrykket av boligen. Så hvorfor ikke gjøre det ordentlig, vise boligens beste potensiale i gode bilder og få flest mulig interessenter på visning.

Det er veldig mange fordeler med å bruke profesjonelle stylister. De er utdannet for nettopp å skape den atmosfæren og romfølelsen som får mulige kjøpere til å by på din bolig.

Hvis du kunne valgt mellom å bruke 1000 kroner på styling og gjøre det selv, og få igjen 10.000 kroner på salget, eller å bruke 30.000 kroner på styling av profesjonelle og få igjen 300.000 kroner, hva ville du valgt?

Husk at du skal selge nestemanns drøm! Og da er helheten viktig, kanskje ser en stylist noe du ikke har sett de 8 årene du har bodd der selv? Kanskje kan profesjonell hjelp bety et eller flere bud ekstra i en budrunde? Tar du sjansen?