Derfor benytter tusenvis boligstyling

Visste du at du kan tjene hundrevis av tusen på å benytte profesjonelle interiørstylister? Det handler rett og slett om å investere noen kroner i boligstyling, slik får at du får mest mulig igjen når du skal selge boligen.

Det er ingen hemmelighet at boligstyling har eksplodert de siste årene, og det av helt naturlige årsaker. Å benytte profesjonelle interiørstylister er nemlig en rimelig investering sett i forhold til gevinsten det kan gi deg – og ja, det fungerer! Nettopp derfor er det så mange som nå benytter seg av denne tjenesten.

Boligen er kanskje det du eier med høyest verdi, og da gjelder det også å sørge for at du får mest mulig igjen når du skal selge den. Noen prøver å gjøre boligstylingen selv, og med veldig ulikt resultat. Det kan bety at du mister hundrevis av tusen i ekstra fortjeneste.

Hva er boligstyling?

Boligstyling; å style boligen din før salg – vil si at boligen din blir møblert og stylet slik at den vil appellere til størst mulig kjøpegruppe, som igjen vil gi flere interessenter på annonsen, på visning og i budrunder – og til slutt et raskere og høyere salgsresultat.

Hvordan kan boligstyling øke verdien på boligen din?

Har du solgt en bolig de siste årene, så er nok ikke dette nytt for deg. Eiendomsmegleren din anbefalte deg sikkert å benytte profesjonelle interiørstylister før foto og visning. Og det er ikke uten grunn at megleren anbefalte deg dette…

Eiendomsmeglerne vet godt at boligen din konkurrerer med hundrevis av andre boliger i ditt område og på finn.no, og de fleste av dem har mest sannsynlig allerede benyttet boligstyling-tjenester før de la ut boligen sin for salg. Med andre ord; det er tøff konkurranse i boligmarkedet og du vil jo også ha den ekstra oppmerksomheten for nettopp din bolig?

I tillegg vet eiendomsmeglere at de lettere får solgt boliger som er stylet profesjonelt. Altså en vinn-vinn for både deg og megler. De får gode og raske salg – og du får mest mulig igjen for boligen din!

Boligsalg handler mye om psykologi, og ved å gjøre boligen din mer attraktiv vil vekke følelser hos potensielle kjøpere, og gjøre at den skiller deg ut blant alle de hundre- og tusenvis av andre boliger på finn.no.

Billig løsning kan koste deg dyrt

Det er rekke artikler på nettet om hvordan du kan style boligen for noen få tusenlapper. Disse artiklene er ofte skrevet av banker eller enkelte meglerhus som er eksperter på nettopp disse områdene – og kanskje ikke har full oversikt over hva det vil koste å style boligen selv. For innkjøp vil det som oftest bli. Og det er ikke alltid du har behov for å kjøpe inn møbler eller interiørdetaljer du kanskje ikke vil, eller skal, ha med deg til din neste bolig.

Tusenlappene flyr fort, selv ved enkle innkjøp som nye puter til sofaen, håndklær, sengetøy, noen grønne planter og kanskje en ny lampe eller to. Og hva med spisestolene? Er de slitte og må byttes ut? Når du skal selge den største verdien du har, anbefaler vi deg derfor ikke å investere noen tusenlapper på en ny lampe og et par planter. I tillegg, og kanskje det aller viktigste; så er også interiørstylistens profesjonelle øye i høyeste grad avgjørende for selve sluttresultatet. Ingen detaljer skal eller må overlates til tilfeldighetene…

Vi i Stila Interiør & Styling har jobbet med boligstyling i en årrekke, og har gjennom disse årene hatt og har de fleste av meglerhusene som gode samarbeidspartnere. Vi vet derfor veldig godt hvilken verdi det gir både eiendomsmeglere og boligselger med en topp stylet bolig!

Så hvorfor har boligstyling blitt så populært?

Ene og alene fordi det fungerer. De fleste som skal selge boligen sin i dag, vet at det å style boligen er en riktig og viktig investering. For det er det det er; en investering. Det er sjeldent (og lite logisk) at det å presentere boligen sin på aller beste måte vil gi en lavere salgssum. Og i tillegg blir hele salgsprosessen enklere for både deg som selger og for eiendomsmegleren din. Innkjøp, styling, tid og penger; å gjøre klar boligen din for salg er en omfattende jobb og ikke like enkelt som mange tror. Vi er profesjonelle har erfaring, utdannelsen og kunnskapen som skal til – og ordner det hele for deg! Enkelt og greit!

Hva koster boligstyling?

Prisen på boligstylingen varierer i hovedsak ut fra flere faktorer. Hvor stor er boligen din (antall rom/kvm)? For eksempel kan en 3-roms leilighet være 60 kvm eller 120 kvm, og da vil naturligvis pris være forskjellig. Dette pga møbel-mengde som må til, antall stylister på oppdraget, tidsbruk/timer, omfang av oppdraget etc.

Her finner du mer om boligstyling priser

Ønsker du full-styling eller del-styling?

Uteplass, etasje, m.m. vil også være en faktor. Hvis vi tar utgangspunkt i en full-styling av en 2 roms så starter pris på kr. 17.000 (inkl. mva) Dette er en hyggelig investering med meget liten risiko, når det kan gi deg flere hundre tusen i gevinst. Uansett behov, så avtales alle priser etter uforpliktende befaring og forkant av oppdraget.

Hva gjør Stila Interiør & Styling annerledes fra andre?

Vi i Stila har alltid lagt vekt på at det ikke handler om å være størst – bare best!

Vi er utover normalt opptatt av interiør, trender og brenner for å gjøre alle våre kunder og samarbeidspartnere glade – det betyr ekstraservice! Til alle!

I tillegg til å være litt over middels opptatt av jobben vår, er alle hos oss fagutdannet. Vi har også stort lager på flere hundre kvadratmeter med alt av møbler og interiør – fra stort til smått. Det gjør at vi har få begrensninger og kan nært sagt style ved de fleste behov. Vi er profesjonelle til fingerspissene, har god markedskunnskap og et veldig godt samarbeid med alle våre samarbeidspartnere og eiendomsmeglerne.

Vi kan markedet og er genuint opptatt av at du skal få mest mulig igjen for din bolig.
Vi vet hvor mye det betyr for deg – og det er viktig for oss!

Vi kunne ramset opp hundrevis av referanser gjennom alle disse årene, men har valgt ut noen få. Vi sender gjerne flere på forespørsel hvis du ønsker å vite mer om hva vi skaper sammen med våre kunder.

Les også artikkelene Boligstyling Oslo og boligstyling Bærum hvis du vil vite mer om boligstyling.

Ring oss gjerne på telefon

Hva sier kundene om oss?

Stjerner gule

800 000 over prisantydning!

Tusen takk! Boligen ble i dag solgt 800 000 over prisantydning!

Ina Sartz, DnB Eiendom Ullevål

Stjerner gule

Det ble prisrekord!

Det ble prisrekord i borettslaget, så da er vi veldig happy!

Steffen, Eiendomsmegler

Stjerner gule

Ny pers i denne størrelsen!

Ble prisrekord for leiligheten på denne størrelsen :)

Erik, Eiendomsmegler

Stjerner gule

Vi er i mål allerede!

Stylingen fungerte så bra at det ble salg før leiligheten ble lagt ut! Vi er i mål allerede!

Per

Stjerner gule

Ser helt smashing ut!

Tusen takk skal dere ha, leiligheten ser helt smashing ut!

Jonas

Stjerner gule

Solgt etter første visning

Dette gikk kjempebra! Leiligheten er nå solgt etter første visning.

Astrid

Har du spørsmål, eller lurer på noe i forbindelse med boligsalget ditt? Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper så gjerne.

Da gleder vi oss til å høre fra deg!

"*" obligatorisk felt